Spi'riet

Spi'riet presents 2018

Logo Spi'riet
Go! Eureka Torhout
Rijselstraat 110, 8820 Torhout


Deuren open vanaf

VVK: € 5
ADD: € 10
Consumpties v.a. € 1,5

Voorverkooppunten

  • Siertex, Torhout
  • Argenta, Torhout
  • Bestuur vzw Spi'riet

Facebook logo Zit je toevallig op Facebook? Volg onze Facebook-pagina voor meer nieuws.

Bands

Dreun

Foto van Dreun

Dreun, Muzikaal project van Tordale, begeleiders samen met hun bewoners. Enkele maanden terug werd een werkgroep opgericht, het resultaat is uiterst bezwerend.

Cosy Corner

Foto van Cosy Corner

Cosy Corner speelt een selectie topnummers buiten het standaard cover-oeuvre. "Music from the sixties to the nillies" met o.a een stevige graai uit het 80’s hitarchief. De band brengt muzikale gezelligheid die steevast ontaardt in een muzikaal feest.

Facebookpagina: https://www.facebook.com/cosycornerband/.

Cruiser plays Bowie

Foto van Cruiser

Cruiser is een band die toch wel redelijk origineel uit de hoek komt met een uniek en enig concept! Een toenadering, een ode alsook een soort tribute van een genie, meester en inspiratie voor iedereen... Mr. David Bowie.

Cruiser is in 2016 gestart en hebben ondertussen toch wel al een 50-tal optredens achter de rug, waaronder Klinkende Kroegen Brugge, Plectrumfestival en allerhande café's en zalen in Belgie en Nederland en het blijkt een "Schot in de roos"!

David Bowie's repertoire is oneindig maar toch zijn we erin geslaagd een set te maken dat iedereen zeker kan smaken van zijn beste songs, hits... Herkenbaar voor iedereen, zowel jong als ouder, of omgekeerd.
Denk aan The man who sold the world, Rebel Rebel, Heroes, Jean Genie, Space Oddity, ... maar ook Let's Dance, China Girl, Fame enz.

Cruiser is een vijftal die tonnen ervaring meedraagt en brengen dit op een zeer eigenwijze, onbezonnen en originele -- zeg maar "meer gebalde" manier -- waardoor iedereen, zowel jong als ouder, zich kan inleven in de magische wereld van muziek die Bowie ons altijd gebracht heeft!

Johan Sabbe: zang
Franky Baete: drums en backings
Ronald Surmont: bas en backings
Bart De Naegel: gitaar
Gunter Groth: gitaar

De Toâpegeraapte

Foto van De Toâpegeraapte

We zijn al heel lang geleden begonnen (we worden blijkbaar al iets ouder ;-), vroege en late dertigers voornamelijk), in 2002, met slechts 3 man... We zijn dus klein begonnen, op kleine feestjes, recepties, ... Een duizend tal feestjes, festivals, optredens allerhande later zijn we een ervaren, doorwinterde, knotsgekke bende van alles samen 10 leden en met twee formules; een mobiele akoestische equipe en een on-stage stomende coverband formatie. De 3 oprichters spelen trouwens nog steeds in de band, dat is wel redelijk uitzonderlijk, zij zijn ondertussen "friends for life"!

Onze on-stage formule is een coverband van een -- al zeggen we het zelf -- hoog niveau, hoog showgehalte! In totaal 7 muzikanten en een vaste geluidsman, een stomende blazerssectie, super backings, allerlei muzikale effecten, percussie,... noem maar op! En niet te vergeten, een show/front- man die elk publiek op sleeptouw neemt met z'n onuitputtelijke energie en charisma :-) Wij brengen een set die als een wervelend, bijna non stop geheel van medleys doorraast!! Stilstaan, tenzij met de een opengevallen mond, is bijna onmogelijk! Het is deze versie die zal aantreden bij jullie.