Spi'riet

Spi'riet presents 2023

Logo Spi'riet
Go! Eureka Torhout
Rijselstraat 110, 8820 Torhout


Deuren open vanaf
Aanvang

VVK: € 10
ADD: € 15

Voorverkooppunten

  • Bestuur vzw Spi'riet
    (kan ook per mail/telefonisch)
  • Argenta, Torhout
  • Mostaard Wostyn, Torhout
  • Interesse om VVK-punt te worden?
    Contacteer ons!
Flyer voor Spi'riet Presents 2023

Facebook logo Zit je toevallig op Facebook? Volg onze Facebook-pagina voor meer nieuws.

Bands

Barak Friture

Foto van Barak Friture

Barak Friture, dé ideale covergroep om te swingen! Namen zoals Arno, Daan, Stromae, dEUS, Raymond van het Groenenwoud, ... Ook vergeten parels uit de rijke pop- en rockgeschiedenis van België, horen tot de playlist. Barak Friture, dé Belpop coverband, een geoliede machine van ervaren topmuzikanten brengt je legendarische Belpop met veel respect voor het origineel.

De Kemels

De Nederlandstalige coverband De Kemels brengt een origineel repertoire dat een spetterende ambiance garandeert. Ze zorgen voor een volledige live-show met aanstekelijke popsongs uit Vlaanderen én Nederland die behoren tot het collectief geheugen. Liedjes die werkelijk iedereen kan meezingen... hét bewijs dat een volledig Nederlandstalig optreden absoluut niet saai is! De grootste hits van Clouseau, De Kreuners, Gorki, Raymond van het Groenewoud, The Scene, Niels Destadsbader, André Hazes, Will Tura, Willy Sommers, Rob de Nijs, Christoff, Paul Severs, Urbanus, ... passeren allemaal de revue…

Foto van De Kemels

The Covrettes

Foto van The Covrettes

The Covrettes, een partyband die jong en oud aan het swingen krijgt, maar ook visueel geen moment verveelt. Laat u verrassen door drie frontzangeressen en vier topmuzikanten, in een wervelende retro-show met bekende hits, kostuumwissels en choreo's. Telkens dansbaar en aanstekelijk, telkens met onze eigen Covrettes-twist. Dus aarzel niet, en put on your dancing shoes!!!